Stockholm i mitt <3

HELLO PEOPLE!!
Nu är jag tillbaka igen :) Längesen sist nu igen, tyfis.. Men jag jobbar på det.
I helgen var det full rulle för familjen Mattebo. Daisy fick bo hos sin farmor o farfar från torsdag till söndag medan jag och Tommy for till södern en sväng. Det var första gången vi överhuvudtaget lämnade bort Daisy över natten, men det gick jättebra.
Vi for ner till Sthlm o hälsade på min storebror och gjorde stan och käkade middag med några vänner på fredagkvällen, sen åkte vi till Västergötlands inre skogar på ett supermysigt bröllop :) :D
Men jag tänkte att det här inlägget får innefatta själva sthlmsresan..
Under en dag i huvudstaden hinner man göra mycket kul..
Man kan t.ex hitta en knasig butik på Söder och prova tokiga huvudbonader :)
Eller spana in och inspireras av skitsnygg butiksinredning i en annan butik på Söder.. Väldans rolig grej att rama in och göra "tavlor" av hyllorna.
Även skitsnyggt att använda gamla möbler som skoställ..
Man hinner även fika på söta caféer.. :)
Och äta på Hötorgshallen, mycket gott och värt.
Man hinner hitta en skitsnygg vagn som även var svinstor och megasvajig i fjädringen. Riktigt fläskig, old school och stilren.
Och stöta ihop med två Ö-vikspojkar och leta restaurang med lediga bord över hela Söder innan man till slut hamnar på ett sluskgt ställe där de sänder hockeymatch med tillhörande tv-reklam på högsta volym - hinner man också med.. :)
ÄVEN hinner man (läs: får man lov) att vänta och bli försenad hur länge som helst (kändes det som) i Sthlms tunnelbanesystem och trängas med MASSOR av försenade, stressade och svettiga storstadsbor.. lagom kul.
Men en sak som vi inte hann var att gå på denna butiken; Daisy dapper.. för det var stängt =( tyfis.
Men det här hann vi iaf med!! :) Hälsa på Daisys senaste kusin hos Tommys brors familj :) Myyys att snusa på en 6 veckor gammal bäbis, dom är ju bara för go :)
Min lilla bäbis är också bara för go, och jag vart rakt tårögd när jag kom hem till hennes utsträckta armar efter så lång tid..
Resan var iaf grymt trevlig och framförallt bröllopet såklart, men det berättar jag om imorgon, för nu ska jag se på ett jättedåligt tv-program som jag tyvärr tycker om.. för att det är ju faktiskt stundtals skitroligt ^^
Tack för att ni tittade förbi :) Snart kommer jag att slänga upp lite roliga grejer jag har på gång, nu när jag äntligen börjat få tillbaka inspirationen och skaparglädjen :)
Ses!! /(Pyret

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0