Bröllop bland vitsipporna.

Hejja!!
Jo, i helgen var det då bröllopsdags, och det kändes bara jättekul. Det blev ju bara ett för oss förra året så nu är man nästan lite svältfödd  ;P Nämen samma år vi gifte oss hade vi varit på 6 bröllop innan det blev våran tur.. inte så konstigt att vi for till Grekland och gjorde något helt nytt kan man säga :) Men nu har det som sagt lugnat ner sig lite, nu verkar det bara bli en eller två per år.
Och nu var det Philip o Malenas tur, och det var bara hur mysigt som helst, precis som ett bröllop ska vara :)
Det var väldigt skönt att få ha Tommy för sig själv en hel helg kan jag säga, det var ju lite mer än ett år sedan sist.  Här står vi på en otroligt fin liten brygga nedanför den fina kyrkan som vigseln skedde i.
Landskapet vi möttes av när vi kom med bilen var heelt fantastiskt fint. Såå vackert! Vi körde genom Småland och Västergötland och nog förstår jag varför man vill bo där alltid.. ojoj, jag blev nästan kär.

Men trots vägbeskrivning så körde vi fel flera gånger men det var så vackert så det var bara en ren fröjd :)
Så här såg det t.ex ut utanför festlokalen som var en gammal kvarn.. Ja, sånt här fint finns nog inte i Norrland.. iaf inte i Ö-viks kommun =(
När jag då (lite för sent) kom fram till kyrkan var det repning som gällde. Jag sjöng utgångsmarchen och en annan sång och det var verkligen jätteroligt. Så grymt nice att spela med riktigt skillade musiker! Jag gör det alldeles för sällan, helt klart.
Jo, till brudparet. Gentlemannen som skulle gifta sig var vår glade vän Philip som bott i min gamla hemby Långviksmon men senare blivit sörlänning. Det var otroligt fint och rörande att se honom bli gift, han vart liksom.. så stor :)
Hans vackra brud är den sköna mön Malena som är stans största spexare, och det fick vi se en hel del av, både på vigseln och festen :D
MC-människor är de bägge två så vi blev inte förvånade då det var ett fordon av detta slaget som förde dem från kyrkan till festlokalen :) Det passade dem perfekt!
Sådana här tillställningar är ju så roliga, då man träffar folk man annars får träffa så sällan, t.ex Eric och Dordi :)
Eller fina, gravida Josephine :D Som här visar upp sig bredvid min storebror Gabriel som jag inte heller träffar så ofta för den delen :)
Och här är då hela gänget. Våran gamla ungdomsgrupp från Långviksmon: Framtid. Detta är förstås bara delar ur gruppen då alla inte kunde närvara, men ändå jätteroligt att vi fortfarande liksom är så bra vänner och att det bara är så skönt naturligt när vi ses, även fast det är så sällan :)
Den här bilden får avsluta detta inlägget och sammanfatta helgen med ett ord: Vackert!
De små "Daisy'sarna" eller Tusenskönorna som de här små blommorna också heter, prydde hela gräsmattan vid kvarnen och sommaren var verkligen i full gång, och när jag kom hem så låg det fortfarande snö kvar på sina ställen. Tack alla fina för helgen, och TACK till brudparet för ett fantastiskt fint bröllop :) Puss på er!
Och highfive till alla fina läsare mä!  :)

Kommentarer
Postat av: Nina

Har du verkligen utforskat heeela Örnsköldsviks kommun?

2011-06-01 @ 23:54:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0