Sommaren so far..

Hello everybody allihopa! Skolavslutningar och student är undanstökat så nu kan vi hälsa sommaren välkommen fo rizzle!! VÄLKOMMEN!!
Var på Broskolans sommaravslutning i torsdags och vinkade adjö till mina fina nior som jag inte ens hunnit ha under hela deras sista år för att jag varit mammaledig :( Känns jättetråkigt att jag missat så mycket. Men nu önskar jag dem bara all lycka till på sin fortsatta färd i livet! :)
I veckan har Daisy hunnit med ett dopp hos grannen. Åå det hade inte varit helt fel att ha en pool i vuxenstorlek hemma på gården faktiskt..
I fredags hade vi en mysig kväll när vi åt en thai-picknick i parken bredvid lekparken med Victor och sedan hängde lite i Lungviksparken på Pannkakskyrkans satsning för ett alkoholfritt alternativ för stadens ungdomar, där jag även rev av några låtar på scénen. Vi tog förstås en sväng in till lekparken också så Tommy fick leka lite med Daisy, det är bra med lite kvalitetstid :)
Sommaren har förstås bjudit på många picknickar redan, och det äär ju så mysigt!
Här hade jag, Malin, Lovisa och Daisy en stund i det gröna under körsbärsträden i min trädgård.
Vi repade till spelningen i Lungviksparken.
En annan kväll var vi också i Lungviksparken då det var picknickfestivalen, men vilket bra påhitt!?! :) Det var heltrevligt.
Vi barnfamiljer drog oss dock lite utanför allt ståhej och hade det lugnt och skönt ist :)
Far och dotter njöt i kvällssolen.
Och Deschy-beschy har lärt sig cykla trehjuling i sommar :D.. nästan iaf, hon når inte riktigt till tramporna än bara.
Tur att Victor finns, nu så har vi äntligen påbörjat en liten gärdesgård runt ena sidan av tomten, och det kommer att bli såå fint när den är färdig.

En annan picknick i trädgården. Klart att gubbarna ska ha en liten kaffepaus i sitt byggande. 
Bergom i sommarskrud är det bäste.
Och ikväll har jag varit hos grannen Anna med ett gäng tjejer på byn och kokat saft och bakat och grejat inför Bergomsdagen. Tidningen 7 kom och intervjuade oss och vi hade så trevligt så :) Jag har börjat tagga upp ordentligt inför Bergomsdagen nu och har plockat ut ännu mer skor och grejer som jag ska sälja på mitt loppisbord, ni kommer väl ihåg att ni ska boka in den 9 JULI allihopa?! För DÅ har vi Bergomsdagen och då måste alla komma och handla av mig och alla andra som ska sälja prylar där :) Det är mitt tips för idag!
Hejdå, vi ses snart!

Kommentarer
Postat av: vvintageRetroPrinsessa



Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen Hanna dom där vagabond stövlarna vill ju bara jag ha jue :)

Hur mycket ska du sälja dom för ????



Ha det finast och njut sommaren

2011-06-17 @ 23:45:58
URL: http://bambii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0