AUKTION PÅ SÖNDAG I LÅNGVIKSMON!!

Hola halo! Så här på sena natta tänkte jag bara säga att Ankaret har auktion på söndag i Långviksmon, till förmån för "Långviksmonsskolan i Colombia"- projektet, och det är viktigt för dem att få in så mycket pengar som möjligt, så åk nu till Långkan på söndag och hjälp till samtidigt som du gör dig några riktiga fynd :) Själva auktionen börjar 12.00, men från 10.00 är även en loppis till samma ändamål öppen plus att du kan kika in auktionsprylarna från 10 också.
Ankaret är öppet som vanligt så passa på att röjja igenom butiken som ÄVEN HAR 60-KRONORSKASSEN UNDER DAGEN!!  50 kr går till Ankaret och 10 till Colombiaskolan.
Bilden ovan är resultatet av väggrivningen i vardagsrummet som vi gjorde för några veckor sedan. Före och efterbilder kommer väl senare. Den blåa kudden, den lilla blommiga kudden och den vita med spets på, liksom bordet och duken kommer från Ankaret :)
Och imorgon ska vi ha klassåterträff med Estétklassen från gymnasiet och det ska bli såå kul!! :D Det blir den tredje klassåterträffen för mig på två månader.. värt! :)
Vi ska hålla till nere på stranden här i Bergom och senare hos mig och vi får bara hålla tummarna för att det inte ska regna.
Satte.. det ni alla bara behöver göra i helgen är att be att det inte ska regna och åka på auktionen i Långviksmon på söndag  :D  Kung då ses vi!
Godinatti! /(Pyret

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0